Printen
HIKARI, BETTA BIOGOLD 5 GRAM, Koi Care Hoekschewaard, VISVOER KOPEN,HIKARI BETTA BIOGOLD 5 GRAM

HIKARI BETTA BIOGOLD 5 GRAM

Hikari Betta Biogold is een van de beste voeders voor uw Betta's. Hikari Betta Biogold is ontwikkeld na een uitgebreid onderzoek naar natuurlijke voeding en eetgewoontes van Betta's.

Dankzij biotechnologie heeft Hikari Betta Biogold het voer ontwikkeld waardoor uw Betta's perfect op kleur blijven, en de kans op vervagen tegen gaat. Hikari Betta Biogold is een speciaal voer voor Betta's met een ideale mix van ingrediënten om uw Betta's een lang en gezond leven te laten leiden.
€ 2,95
Beschrijving

HIKARI BETTA BIOGOLD 5 GRAM

Hikari Betta Biogold is een van de beste voeders voor uw Betta's. Hikari Betta Biogold is ontwikkeld na een uitgebreid onderzoek naar natuurlijke voeding en eetgewoontes van Betta's.

 

Dankzij biotechnologie heeft Hikari Betta Biogold het voer ontwikkeld waardoor uw Betta's perfect op kleur blijven, en de kans op vervagen tegen gaat. Hikari Betta Biogold is een speciaal voer voor Betta's met een ideale mix van ingrediënten om uw Betta's een lang en gezond leven te laten leiden.

Door de perfecte mix van vitamine en mineralen in Hikari Betta Biogold, wordt het immuunsysteem goed ondersteund, terwijl de kans op vetopstapeling vermindert.

 

Inhoud 5 gr.

 

Analyse: ruw eiwit 41%, vet 6%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 10%, phosfor 0,9% Vit A 19000 IU/kg, Vit D3 2900 IU/kg, Vit E 1500 mg/kg, Vit C 430 mg/kg, kopersulfaat 5,9 mg/kg, mangaansulfaat 39 mg/kg, calciumjodaat 3,9 mg/kg, zinksulfaat 78 mg/kg, ijzersulfaat 150 mg/kg.

HIKARI BETTA BIOGOLD 5 GRAM is gewoon verreweg de beste keuze!

Bestel nu of bel Koi Care Hoekschewaard 085-222 02 89 - 06-53506214

Fabrikant
Hikari
Verpakking
Blister
Inhoud
5 Gram
Soort voer
Tropische vissen
Eenheden in doos: 1